Estoński Kringel 2.3.12 / 7 Zainspirowana, myślałam że potrafię tak samo :) I nie dość, że nie udało mi się tak ładnie skręcić, to jeszcze to wspaniałe ciasto trochę przypaliłam. Przepis z blogu ewelajny Kuchnia pełna smaków ciasto drożdżowe drożdżowe słodkie i słodsze
Oj co Ty mówisz? Wyszedł Ci świetnie!!
OdpowiedzUsuńSladow przypalenia nie widze, widze natomiast przepiekne ciasto, ktorego kawalek najchetniej porwalabym do kawy :)
OdpowiedzUsuńdaj spokój :) wygląda przepysznie!!!
OdpowiedzUsuńZainspirowała mnie Pani do założenia własnego bloga na blogspot.pl ;)
OdpowiedzUsuńO ile starczy mi czasu, będę dodawała tutaj jak najwięcej przepisów ;)
Cieszę się bardzo :) obiecuję regularnie zaglądać!
Usuńpozdrawiam :)
Cieszę się:), ale jak smak? To, że przypaliłaś to .. "pikuś", mam nadzieję, że smakowało?
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie, Mamo:)
Smak fantastyczny! ale jeszcze kiedyś tak skręcę idealnie, tylko musi mi dziecko trochę podrosnąć, bo ze względu na obecną nieprzewidywalność zachowań 3-miesięczniaka, zawiesiłam chwilowo ciasta drożdżowe :)
UsuńPozdrawiam!